2016-07-06 09:58:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ne fogjon új feladatokhoz

Napi horoszkóp július 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Csak a legszükségesebbeket intézze el, ne írjon alá semmiféle szerződést, a bolygóállások most nem támogatják a hosszú távú döntéseket. A gyakorlati dolgokkal foglalkozzon, például takarítson ki otthon, vagy dolgozzon a kertben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nyugalmas, békés napra számíthat. Ma még az sem tudja kizökkenteni a jókedvéből, hogy anyagi gondokkal kell szembenéznie. Minden problémára könnyebben talál megoldást, mint egyébként.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most minden nyugodtabbnak, de lehet, hogy unalmasabbnak is tűnik az ön számára. Pedig lehet, hogy ön éppen ellenkezőleg, újdonságokra, izgalmakra vágyna… A szerelem dolgában legyen óvatos, ma több kísértés is érheti, amikor akkor veszélyes, ha ön párkapcsolatban él.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Érzéki hangulatban van, flörtölésre csábítja a napsütéses idő, könnyen ismerkedik. Ha ön párkapcsolatban él, akkor is érezni fogja ennek hatását – a kedvese a tenyerén hordozza, igazán szerelmes estének néznek elébe!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Humorával a munkahelyi társasága középpontjába kerülhet. Remek hangulata átsegíti a kisebb nehézségeken. Valaki megkeresi önt egy komoly ajánlattal – legyen résen, nem minden az, aminek látszik!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Önmagával és másokkal szemben is túlságosan nagy elvárásokat támaszt. Gondolja végig, hol, miben ereszthetne egy kicsit a gyeplőn? A párkapcsolatának is jót tenne, ha egy kicsit lazábban viszonyulna az élethez!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Munkahelyi konfliktusai adódhatnak. Talán úgy érzi, kicsit elszigetelődött a többiektől. Nem várhatja el, hogy mások közeledjenek ön felé, ha ön egy lépést sem tesz feléjük. Mosolyogjon, és használjon szelídebb hangot.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hagyjon időt magának arra, hogy alaposan tudjon dolgozni, körültekintően, és biztos, ami biztos, inkább ellenőrizzen le mindent kétszer is. Ne fogjon hozzá új feladatokhoz, mert ezek most semmi jóval nem kecsegtetik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nyugalomra és türelemre van szüksége, nem utolsó sorban azért, hogy meg tudja különböztetni a fontosat a lényegtelentől. Bizonyos dolgokkal tisztába kellene jönnie. Este hosszú és érdekes beszélgetésekben lehet része.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ön nagyon meghatóan tud másokról gondoskodni, és ezt a szerettei szívből fogják viszonozni. Egy kellemes meglepetésben is része lehet, valaki megajándékozza azzal, amire már régóta vágyott. Értékelje a gesztust!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kicsit gyakorolnia kellene a türelmet. Nehezére esnek a semmit mondó feladatok, amikkel a munkahelyén megbízzák. Talán kicsit el is bízta magát… Vigyázzon, ilyenkor a legkönnyebb hibázni!

Halak: II. 19. - III. 20.
A fontos döntések ideje nem most van. Hagyjon magának időt mindenre, ne kapkodja el a munkát! A szerelmet illetően csodálatos napra számíthat, hagyja, hogy az érzelmei irányítsák!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: